Om oss

Installationsgruppen i Stockholm AB startade 2002, idag har företaget växt och består av tre verksamhetsbolag Installationsgruppen EL, Installationsgruppen Tele/data och Installationsgruppen i Stockholm AB. Vi arbetar uteslutande med försäljning, design, projektledning och installation av el, tele och datanät. Installationsgruppen projektleder och installerar fysisk infrastruktur el, tele och datanät. Installationer varierar i omfattning från hela totalentreprenader ner till mindre servicearbeten.

Organisation

Installationsgruppen har genom ledning och samarbetspartner installationserfarenhet av fysiska infrastrukturinstallationer sedan 1970 talet, verksamheten sysselsätter för närvarande 14 personer på heltid varav två på kontoret och tolv tekniker/elektriker alla med gedigen kompetens och erfarenhet inom el, tele och datanätsinstallationer.

Vår vision

Vår vision är att bli marknadsledande inom el, tele och datanätsinstallationer i Stockholm.

Vårt Motto är ”Att vara lite bättre än alla andra”

Produkter och certifieringar

Vi arbetar endast med marknadsledande produkter därför har vi valt att samarbete med nedanstående fabrikat, tillsammans med dem erbjuder vi 15-25 års produkt- och systemgaranti.

Kvalitet och Miljö

Vi arbetar med en kvalitets och miljöplan som är upprättad med ISO 9001 och ISO14001 som grund, detta för att du som kund skall få ett nät av högsta kvalité som även är ett bra miljöval. Vi arbetar ständigt med förbättringar av våra kvalitets och miljörutiner.

Vi vill gärna träffa dig och gå igenom vilka förbättringar vi tillsammans kan åstadkomma.