Om oss

 

Installationsgruppen i Stockholm: Din Pålitliga Partner för Framtidens Kommunikationslösningar

En PARTNER, många möjligheter!

Installationsgruppen i Stockholm AB är en ledande aktör inom telekommunikations- och datainfrastruktur i Sverige. Med över 22 års erfarenhet av design, leverans, installation, dokumentation, service och support och en djup branschkunskap erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta behoven hos både små och stora kunder. Vi strävar efter att vara den självklara partnern för kunder som söker högkvalitativa, effektiva och framtidssäkra kommunikationslösningar. Vår marknadsrelevans speglas i vårt breda utbud av avancerade produkter och tjänster som håller våra kunder i framkant av teknikutvecklingen.

Dedikerade Specialistsäljare för Enastående Kundservice

På Installationsgruppen i Stockholm förstår vi att varje kund har unika behov och krav. Därför erbjuder vi en personlig service där varje kund tilldelas en specialistsäljare som är dedikerad att tillgodose just deras specifika önskemål och beställningar. Vår specialistsäljare fungerar som din personliga kontakt och rådgivare genom hela processen, vilket säkerställer en smidig och effektiv hantering av dina kommunikationslösningar.

Kompletta Kommunikationslösningar från Design till Support

På Installationsgruppen i Stockholm AB erbjuder vi helhetslösningar för dina kommunikationsbehov. Vi tar hand om allt från design och installation till dokumentation, service och support, vilket garanterar att du får en sömlös och effektiv lösning som möter dina specifika krav. Våra omfattande tjänster täcker följande områden:

 

 • Data
  Vi levererar avancerade datalösningar som garanterar snabb och säker dataöverföring, vilket är avgörande för moderna verksamheter. Vårt team hanterar allt från design och implementering till dokumentation och support, vilket säkerställer att din datainfrastruktur är både pålitlig och framtidssäker.
 • Fiber
  Vi erbjuder högkvalitativa fiberlösningar som möjliggör snabb, stabil och säker dataöverföring, perfekt för både små och stora nätverk. Vår tjänst inkluderar design, installation, noggrann dokumentation och löpande service, vilket garanterar att ditt fibernätverk alltid presterar på topp.
 • Inomhustäckning för Radio (5G Mobilnät)
  Vi specialiserar oss på inomhustäckningslösningar för mobilnät, inklusive den senaste 5G-tekniken. Våra tjänster omfattar design, installation, dokumentation och löpande support, vilket säkerställer stark och pålitlig signalstyrka oavsett byggnadens struktur.
 • RAKEL
  Vi erbjuder även RAKEL-system (Radiokommunikation för effektiv ledning), vilket är kritiskt för säker och tillförlitlig kommunikation inom blåljussektorn och andra samhällsviktiga funktioner. Vi tillhandahåller kompletta lösningar från design och installation till omfattande dokumentation och konstant support, vilket garanterar att ditt RAKEL-system alltid är operativt och effektivt.
 • Tele
  Våra telekommunikationslösningar är robusta och pålitliga, designade för att säkerställa smidig och effektiv kommunikation i alla typer av företagsmiljöer. Vi tar hand om hela processen från initial design och installation till kontinuerlig support och underhåll, vilket garanterar att dina telekommunikationssystem alltid fungerar optimalt.
 • Gemensam Tillverkning och Återförsäljning
  På Installationsgruppen i Stockholm AB kombinerar vi fördelen av gemensam tillverkning med strategiskt utvalda produkter från andra ledande tillverkare. Detta tillvägagångssätt gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett spektrum av högkvalitativa produkter som är skräddarsydda för deras specifika behov:

  • Gemensam Tillverkning:
   Genom att tillsammans med utvalda parners tillverka vissa produkter själva kan vi säkerställa högsta möjliga kvalitet och tillförlitlighet. Vi har full kontroll över tillverkningsprocessen och kan snabbt anpassa oss efter kundernas specifika behov.
  • Återförsäljning:
   Vi samarbetar med utvalda och välrenommerade tillverkare för att kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment av marknadens bästa produkter, vilket gör att vi kan tillgodose alla typer av krav och preferenser hos våra kunder.
 • Lagertillgänglighet
  För att möta våra kunders behov snabbt och effektivt har vi alltid ett grundlager tillgängligt för snabb levereans. Dessutom har vi strategiskt placerade hubbar i Sverige och Europa, vilket innebär att vi kan få leveranser snabbt och tillförlitligt. Detta gör att du kan lita på oss för att snabbt tillhandahålla de produkter du behöver, när du behöver dem.

   

Med Installationsgruppen i Stockholm AB och våra dedikerade specialistsäljare kan du vara säker på att dina kommunikationsbehov blir mötta med högsta möjliga service och professionalism. Internet i all ära, men kontakta oss för ett personligt möte istället.

Vi ser fram emot att arbeta med just er!